Historien

Lolle design

Er et dansk firma med passion for træ og naturlige materialer. Jeg følger den kreative udtryksånd i naturens former, og de rå autentiske materialer. Det skaber en livstil som er langsom og indbyder til, fordybelse, tid, ro, nærvær, og hygge. Ideen til Lolle design opstod fordi vi er i en bobbel af “køb og smid væk”

Lolle det er mig, kvinden bag Lolle design. Jeg er barn af en kreativ familie, og jeg mærker et stor træk i at skabe og designe nyt, og tænke ud af boksen. Naturen påskønner jeg højt derfor er kvalitet og bæredygtighed vigtigt i alt kreativt, tidsløst design. Kreativitet behøver ingen grænser, mit hjerte guider mig i at skabe forbindelse mellem det spirituelle og det materielle, det magiske og det konkrete.

Jeg producerer lokalt i Danmark, og vi tester alle produkter selv, og finjusterer altid så det er simpelt, enkelt, og nemt. Jeg fokusere på at gøre det anderledes at skabe et flow af en bevægelse, hvor vi kun producere det vores kunder ønsker i deres hjem. Derfor beder vi vores kunder om at forudbestille via mail kampagner, sådan undgår vi at overproducere, da vi er i mod spild.

Når du handler med Lolle design ønsker jeg du skal have en god oplevelse, både når vi kommunikerer og når du bruger vores produkter. Du er mere end velkommen til at kontakte os, når du har spørgsmål. Vi forsøger altid at guide dig på rette vej i at bruge vores produkter, så de er tidsløse og holdbare i dit hjem mange år frem.

Vision er at skabe produkter der kan følge dig i dine kommende livsfaser. I mine Møbler og interiør har jeg lagt kærlighed i detaljerne samt håndværket. Jeg ønsker at skabe en bevægelse med respekt for Moder Jord, mere bæredygtighed.

 

Min kurv (0)

Du får nu din ordre leveret GRATIS. BEMÆRK - gælder ikke større varer/møbler.

0 PUNKTERSe kurv
  • Ingen varer i kurven.