OM

Design

 

Jeg designer møbler udfra emotionel living, med det hele menneske i fokus og vi lever autentisk og i balance med alt vi er.

Jeg designer løsninger, der er holdbare og skaber hjem med hjertet, lige der hvor dit liv leves, og du skaber dit personlige åndehul.

Hjem til en tryg base, hvor du kan være dig selv. Der tilfredsstiller og  opløfter dine sanser og sind, et frirum du kommer i nulpunkt til fordybelse, og du tanker ny energi op.

Inspireret af naturen, men ikke grebet ud af den blå luft…

Jeg er draget af naturen, og her mærker jeg nye designs. Naturens  former og rå autentiske materialer, et uopdaget behov.

Den følelsesmæssige forbindelse mellem det menneskelige sind og produktet, skaber jeg tidsløse design. Trends er flygtige mens  kvalitet og godt design varer evigt.

Detaljer som er vores karakteristisk udtryk og sanselige minde, som der opfordrer til følelsemæssig livstil og respekt for vores natur.

Produceret i danmark..

 

Mine møbler bliver produceret på et dansk møbelsnedkeri, hvor vores værdier om bæredygtighed er fælles.

Det tager op til 250 år for et egetræ at vokse op før det kan bruges til bla. møbler, derfor mener vi, at det skal behandles med respekt.

Vi anvender primært træsorter fra danske skove. Under dansk skovlov er formålet bæredygtighed, det indebærer, at opbygningen af robuste skove fremmes,  og skovens produktion sikres.

Min kurv (0)

Du får nu din ordre leveret GRATIS. BEMÆRK - gælder ikke større varer/møbler.

0 PUNKTERSe kurv
  • Ingen varer i kurven.