Stort vægspejl – ’Love in the Mirror’

Stort vægspejl – ’Love in the Mirror’ | Boutique Indretnings Design | byLolle

Stort vægspejl – ’Love in the Mirror’

Lad mig fortælle dig en kort historie.

Da min datter Line var 12 år skiftede hun skole, men havnede desværre i en klasse, der ikke fungerende socialt. Omgangstonen blandt de ’stærke’ i klassen var både højtråbende og hård, og det gik ud over de ’stille’ elever såvel som lærerne.

Line følte sig uden for fællesskabet i begge lejre og havde svært ved at koncentrere sig i timerne på grund af støj og larm. Hver morgen græd hun og ville ikke i skole.

Selvtilliden og selvværdet forsvinder
Som mor var det hårdt at se hende blive mere og mere ulykkelig. Og som månederne gik, mistede hun både sit selvværd og sin selvtillid. Efter mange møder med skolen stod det klart, at den eneste udvej var at skifte skole.

Det hjalp! Line kom glædesstrålende hjem og fortalte om roen i den nye klasse. Men selvtilliden og selvværdet havde fået et alvorligt knæk. Line følte sig svigtet, og følte sig forkert. Mine forsøg på at overbevise hende om det modsatte prellede af som vand på en gås.

Opbyggelig selvkærlighed
For at lære Line om selvkærlighed designede jeg spejlet ’Love in the Mirror’ –  Spejlet symboliserer den følelsesmæssige forbindelse mellem dit indre og dit ydre. Spejlets inderside symboliserer dit selvværd. Spejlets yderside symboliserer din selvtillid.

Jeg bad Line om hver dag at stille sig foran spejlet og gentage følgende:

  • Jeg er god nok
  • Jeg værdsætter mig selv
  •  Jeg elsker mig selv

Det hjalp Line!

Som et lille frø spirede hendes selvværd og selvtillid langsomt op af den tørre jord, når hun messede de tre sætninger for sig selv. I dag er hun en glad pige fuld af gåpåmod og livsglæde. 

Min intention med spejlet er, at du får mere selvværd – selvtillid = selvkærlighed. Når det er i dit rum, minder det dig om at træne dit selvværd, hver dag.

Den følelsesmæssige forbindelse mellem møblet – historien og dig.

Budskabet fra mit hjerte, ønsker jeg historien inspirere dig hver dag, til at huske, at være dig! 

 Du er god nok som du er.

Love in the Mirror’

https://lolledesign.dk/product/spejle/

“Be You”

Love

Line & Lolle


Min kurv (0)

Du får nu din ordre leveret GRATIS. BEMÆRK - gælder ikke større varer/møbler.

0 PUNKTERSe kurv
  • Ingen varer i kurven.